Er du interessert i vår nye flistype?

Bølgede takstål er laget av fargebelagt plate og galvanisert stålplate, behandlet med valsemaskin.I henhold til de forskjellige formene er det hovedsakelig delt inn i T-formede fliser, korrugerte fliser, glaserte fliser, etc. I henhold til forskjellige metallmaterialer kan det deles inn i fargebelagte takpaneler, varmgalvaniserte bølgede takpaneler og galvaniserte takplater av ark.

I dag vil jeg dele med dere to nye flisformer for T-fliser!

Det er velkjent at korrugerte takstålplater brukes på taket av bygninger, så de fleste takdekorasjonene er rene og ryddige, med lyse farger.Inspirert av kundene våre designet vi to nye flisformer som er svært egnet for utendørs og vegg. La oss ta en titt på spesifikasjonene til disse to T-formede flisene.

De er 1250/1000 mm, 914/891 mm

https://www.luedingsteel.com/color-coated-t-tile-product/

Begge størrelsene har sine egne fordeler, den ene glatt og håndgripelig, den andre korrugert.De har felles egenskaper, nemlig: korrosjonsmotstand, enkel støping, lave produksjonskostnader, vakkert utseende, praktisk installasjon, jordskjelvmotstand, brannmotstand, regnbestandighet, lang levetid, vedlikeholdsfri, administrasjonsfri, miljøvern og andre fordeler.

For tiden har de blitt eksportert til Chile, Dubai og andre land.Velkommen til å spørre.


Innleggstid: 21. februar 2022