Lær om galvaniserte spoler og deres fordeler

Coil Galvalume eller kult språk Galvalume Steel Sheet In Coil er en karbonstålplate belagt med aluminiumsinklegering ved en kontinuerlig varmdyppeprosess.Den nominelle beleggsammensetningen er 55 % aluminium og 45 % sink.

En liten, men betydelig mengde silikon tilsettes beleggslegeringen.

Det er ikke tilsatt for å forbedre korrosjonsytelsen, men for å gi god beleggvedheft til stålunderlaget når produktet rulles, strekkes eller bøyes under produksjon.

Galvanisert stålplate kombinerer den utmerkede korrosjonsbeskyttelsen til aluminium med beskyttelsen av galvanisert stål.

Resultatet er et slitesterkt belegg, et som gir toppmoderne beskyttelse langs klippede kanter, og derfor et som gir utmerket beskyttelse for stålplater.

Selv om det er noen unntak, for de fleste bruksområder i de fleste typer miljøer, når langsiktig atmosfærisk korrosjonsmotstand er nødvendig, er galvanisert stål det foretrukne produktet.

Den er mer slitesterk enn en tilsvarende tykkelse på galvanisert belegg og tilbyr toppmoderne beskyttelse som ikke finnes i aluminiumsbelagte paneler.
Denne avanserte beskyttelsen betyr mindre rust, riper og andre feil i finishen på barberte kanter.I tillegg, fordi dette belegget er svært motstandsdyktig mot korrosjon, opprettholder det et veldig lyst overflateutseende når det utsettes for de fleste atmosfærer.

Disse egenskapene gjør Galvalume stålplate til det foretrukne materialet for taktekking.Den utmerkede korrosjonsmotstanden til galvaniserte stålplater oppnås ved tilstedeværelsen av sink- og aluminiumrike mikroskopiske domener i belegget.

Aluminiumrike områder som korroderer svært sakte gir langvarig holdbarhet, mens sinkrike områder som korroderer fortrinnsvis gir galvanisk beskyttelse.


Innleggstid: 22. juli 2022